Een nieuwe vorm

Gepubliceerd op 14 juli 2022 om 20:23

Ja, ik bedacht dus dat het tijd was voor iets nieuws. Op een andere manier boudoir benaderen en ook meer richten op bodypositvity.

 

 

Waarheid is dat ik heel veel ideeën heb. Maar echt. Soms zoveel dat ik denk dat ik ze allemaal moet opschrijven, in een van die 503734 prachtige notitieboekjes die ik heb liggen. Maar dat vind ik zonde, want als ik het idee later stom vind, dan wil ik het doorkrassen 😱 en dat is zonde voor het notitieboekje!

 

Maar goed, een andere vorm om de vorm van een vrouwenlichaam te laten zien.

Het allerbelangrijkste is voor mij, elk lichaam is mooi als jij je er goed in voelt.

Elk lijf heeft andere vormen, sommige hoekig, soms rond, sommige hebben bijzondere vormen en dat is helemaal ok ☺️.

Want of een lekker koekje nu vierkant of rond is, wat maakt dat nu uit. Als het maar wel lekker smaakt en gelukkig heeft iedereen een andere smaak!

 

Oh koekjes, lekker…. Krijg gelijk trek. Crap nu ben ik weer afgeleid. Zo gaat het ook als de ideeën koffer in m’n hoofd opengaat. Die deksel is mega zwaar en gaat niet makkelijk dicht.

 

Vormennnn.

Vroeger leerden we met de vormenstoof dat vierkant alleen bij vierkant hoort en rond alleen bij rond. Gelukkig weten we al jaren dat als je de stoof omdraait je het deksel in weghalen en alle vormen er in passen, dus weg met die vormenverplichte kak, alle vormen passen bij elkaar 🥰


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.