Op deze pagina stellen wij ons graag aan je voor.

Tig jaar geleden stonden wij samen in de achterhoede op het voetbalveld bij voetbalvereniging Veere. In de basis en gelijk de basis voor onze vriendschap. 
Met recht een klasse match ;)

 

 

Mariska

Graag wil ik mijzelf voorstellen. Mijn naam is Mariska Wondergem, fotografe en woonachtig in Arnemuiden.
Al jaren ontzettend gepassioneerd aan het werk in fotografie. Het allerbelangrijkste hierbij vind ik: emotie vastleggen. Dat een gevoel voelbaar is, liefde van de foto spat en de herinnering weer tot leven komt.

Sinds 2020 heb ik mijn eigen onderneming: Mariska Wondergem Fotografie. De bijzondere tijd waar we op dit moment in zitten heeft mij doen inzien waar ik voor sta, wat ik wil en vooral wat ik wil bereiken.

Ik wil mensen gelukkig maken met het vastleggen van bijzondere, liefdevolle en emotionele momenten.

Hopelijk zie ik je snel voor mijn lens....

Betiana 

Mijn naam is Betiana en heb 3 kinderen in de leeftijd van 21, 18 en 9 jaar. Mijn man ik hebben in onze woonplaats Middelburg een prachtige horecazaak. 
Zelfstandig ondernemen is heel uitdagend en ik geniet er erg van.


Al sinds een paar jaar ben ik geïnteresseerd in boudoir fotografie. Ik vind het mooi om te zien hoeveel kracht deze kunstvorm uitstraalt en wilde er graag zelf ook iets mee doen. Wel op een toegankelijke manier, want het is niet niks om zo voor de camera te staan. Elke vrouw heeft haar eigen verhaal en het is heel fijn om samen met z'n drieën een prachtige fotoreeks te maken.